ȘTIRI

Béres Pharmaceuticals

Inovăm mereu pentru a fi primii în promovarea sănătății

Pe 10 noiembrie, am inaugurat o nouă unitate de producție în incinta fabricii noastre din Szolnok. În cadrul acestui proiect de investiție a fost extinsă centrul nostru de cercetare și dezvoltare și s-a construit un depozit automatizat cu rafturi înalte pentru a facilita logistica produselor noastre. În cadrul evenimentului, au ținut discurs Mihály Varga, ministrul de finanțe și Dr. József Béres, președintele Béres Pharmaceuticals.

Béres Pharmaceuticals joacă un rol important pe piața autohtonă a produselor destinate promovării sănătății. Numele companiei noastre înseamnă calitate, știință, fiabilitate, abordare inovatoare și responsabilitate socială.
Produsele noastre sunt fabricate de 28 de ani în propriile noastre unități de producție, la Szolnok, având în spate o bază solidă de cercetare și dezvoltare și de asigurare a calității. În această locație am investit în proiecte de dezvoltare peste 25 miliarde HUF, sumă ce include și investiția actuală. În cadrul investiției actuale de 8,3 miliarde HUF, sumă parțial asigurată de Guvernul Ungariei, s-a construit un laborator de cercetare și dezvoltare de ultimă generație, cu o suprafață de 680 m2 și un depozit automatizat cu rafturi înalte de 4.120 m2 cu o capacitate de depozitare de 6.000 paleți.

Tehnologiile moderne de cercetare și dezvoltare și de control al calității, condițiile profesioniste de producție, metodele de eficiență energetică, respectarea deplină a legislației naționale și internaționale și îmbunătățirea continuă a acestora reflectă angajamentul Béres Pharmaceuticals față de cele mai înalte standarde de calitate. În prezent, gama noastră de produse include 146 de produse Béres, puse pe piață în 244 forme de prezentare.

Postat:2023.11.29