Responsabilitate socială

Béres Pharmaceuticals cultivă moștenirea spirituală și morală lăsată generațiilor mai tinere de dr. Béres József senior, fondatorul companiei. Ceea ce contează cu adevărat în viața companiei, alături de succesul în afaceri, este și responsabilitatea față de societate și angajamentul față de valorile universale.

Activitatea principală a companiei se înscrie în domeniul sănătății, prevenirea și tratarea bolilor, de aceea și sprijinul cel mai substanțial oferit de firmă face parte din același domeniu. Compania donează regulat nevoiașilor produse în cantități considerabile.

Organizează serate caritabile în sprijinul instituțiilor care activează în tratarea bolilor canceroase, oferă sprijin și recunoaștere medicilor dedicați și sprijină sportivii.

În educație, contribuie la sprijinirea tinerilor talentați oferind bursa Béres pentru cei mai buni dintre ei. Contribuie și la finanțarea activităților dedicate cultivării tradițiilor și la eforturile de păstrare și promovare a valorilor culturale. De asemenea, sprijină mai multe programe și inițiative de creare și păstrare a valorilor importante, sprijină activitatea bisericii și colaborează cu organizații dedicate dezvoltării națiunii maghiare.

Sprijinul oferit este destinat cu precădere maghiarilor de pretutindeni, dar contribuția companiei ajunge și în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, în zone lovite de calamități. Din 1993, programul de caritate al Béres Pharmaceuticals este coordonat de Fundația Béres pentru viață deplină.