Boardul

Dr. József Béres

președinte

Misiunea și vocația este foarte importantă în administrarea unei companii. Misiunea noastră a fost definită de tatăl meu, József Béres senior: „să gândim corect și onest”. Simplificând, această idee, acest gând este de fapt Picătura Béres Drops: moștenirea noastră de căpătâi. Este produsul care a rămas în centrul atenției noastre de la înființarea companiei; toate produsele de mai târziu au la origine această „filozofie” a primului produs. Este totodată o bază solidă care ne asigură că activitatea noastră este utilă societății în ansamblul ei. Celebrarea vieții și sănătății, îmbunătățirea calității vieții oamenilor sunt ideile care ne inspiră și ne definesc atitudinea și modul de gândire, iar morala și etica sunt măsura succesului nostru. Trăim și muncim ghidați de valori, cu modestie, și ne gândim fără încetare la cum putem ajuta oamenii bolnavi, nevoiași, vulnerabili. Toate acestea nu s-ar fi realizat fără credibilitate profesională și un grup de colegi dedicați, capabili să realizeze zi de zi ceea ce ne propunem. Cea mai tânără generație din familie, angajată în slujba „cauzei Béres” reprezintă garanția și speranța pentru viitorul companiei.

Klára Béres

director de comunicare,
președinta Fundației Béres.

Consider că am fost răsfățată de soartă pentru că am ajuns la familia Béres de tânără și am avut ocazia să-l cunosc îndeaproape pe socrul meu. Am trăit cea mai dificilă perioadă din întreaga istorie a companiei: Picătura Béres Drops a fost respinsă, iar József Béres a fost numit vraci. Șarlatan. Tenacitatea lui, simțul de răspundere față de semenii săi, patriotismul de care a dat dovadă au devenit atuurile mele cele mai importante. Beneficiind de această moștenire morală, mă pot bizui pe valori certe care constituie o bază solidă pentru deciziile pe care trebuie să le luăm. Numai așa putem înfrunta cu îndrăzneală provocările pe care le întâmpinăm. Sentimentul că eforturile noastre slujesc valoarea cea mai de preț, sănătatea oamenilor, ne dă putere și ne încurajează în fiecare zi. Când privesc în urmă și văd succesele obținute în trecut, mă cuprinde bucuria la gândul că urmăm exemplul arătat de József Béres. Știu că pe undeva și el este mândru de noi.

Marcell Béres

vicepreședinte
director secția de inovare și management de portofolii

Spiritul moștenit de la bunicul meu, însușit de întreaga echipă de la Béres este cheia succesului nostru: credință solidă, angajament neîntrerupt, profesionalism, și nelipsita calitate Béres. În toate domeniile. Dezvoltăm, producem și comercializăm produse de cea mai bună calitate, bazate pe cea mai modernă cunoaștere, respectând condiții care de multe ori depășesc cerințele legale. Produse pe care cu toții, inclusiv noi, le utilizăm cu încredere și curaj. Nu lucrăm să obținem profit pe termen scurt; lucrăm pentru un câștig mai mare: să contribuim la o viață mai sănătoasă, mai fericită pentru consumatorii noștri. Sarcina noastră este să păstrăm autenticitatea și credibilitatea care ne caracterizează.

Ferenc Major

director general

În calitate de director general al companiei, alături de nivelul de stabilitate și predictibilitate la care a ajuns compania, mă mândresc cel mai mult cu modul în care creștem în continuare, prin forțe proprii, pe baza cunoștințelor noastre științifice și economice. Este un sentiment extraordinar să particip la munca acestei echipe pline de dăruire, sârguință și creativitate. Secretul succesului este inovația și dezvoltarea permanentă, solida fundație profesională și resursa umană excelentă. Toate acestea asigură calitatea produselor noastre care ne face credibili în acest domeniu al sănătății. Comoara noastră cea mai de preț: încrederea consumatorilor.

Miklós Nagy

director economic

Pentru mine, a lucra la Béres înseamnă să participi la o misiune de care ești mândru, să urmezi un exemplu de umanism și să fii la rândul tău un asemenea exemplu de umanism, hărnicie și temeinicie, înseamnă să fii într-un loc în care fiecare angajat se poate identifica cu mottoul fondatorului: „…vindecă fără să rănești…”. Imaginea publică și valorile interne sunt într-o armonie perfectă, Béres este o comunitate, o familie și un grup de prieteni. Credem cu toții cu tărie în menținerea sănătății oamenilor și totodată producem valoare pentru proprietarii fabricii. Credibilitatea este caracteristica companiei Béres și este unul dintre secretele succesului nostru.

Melinda Regéczy-Béres

director adjunct de comunicare

Am crescut alături de Béres, și cu trecerea timpului mă simțeam tot mai mândră de faptul că sunt Béres. Părinții mei vorbeau despre companie ca și cum ar fi o familie mare, iar eu cred la fel. Colegii sunt foarte importanți pentru mine, fără ei nu am avea rezultate bune. Moștenirea spirituală lăsată dă bunicul meu este un liant mult mai puternic decât obiectivele economice fixate. Această moștenire este ceea ce ne definește și azi; nu este ceva doar pentru noi, cei din familie, ci și pentru colegii cu care lucrăm. Tot ea stă și la baza calității Béres, care cuprinde întreaga noastră activitate. La toate acestea se adaugă perspectiva pe termen lung; nu contează doar succesul imediat, aspirăm la un succes de-a lungul generațiilor viitoare.