CALITATE ȘI INOVARE

Scopul nostru este să obținem calitatea Béres pentru toate produsele noastre iar această calitate să devină sinonim al calității Premium.

Principiul fundamental al politicii noastre privind calitatea este: calitate superioară și siguranță la cel mai înalt grad posibil pentru toate produsele Béres.

Garantăm respectarea condițiilor stricte care asigură fabricarea de produse de calitate prin respectarea regulilor de producție corectă a produselor farmaceutice (Good Manufacturing Practice, GMP) în procesul de producție aplicat în fabricile noastre.

Pentru suplimentele alimentare am instituit, dincolo de respectarea prevederilor HACCP, și un sistem propriu de asigurare a calității.

Lucrăm cu furnizori certificați și materii prime verificate în conformitate cu reglementările din țară și din UE.

Dispunem de un parc de echipamente complet ce permite efectuarea tuturor tipurilor de investigații; cu ajutorul acestor echipamente putem efectua toate testele care să certifice

  • că toate materiile prime preluate și produsele fabricate sunt conforme din punct de vedere al conținutului.
  • ele permit și verificarea periodică pentru materiale poluante
  • și puritatea microbiologică a conținutului.

Bordul direcției de control al calității lucrează cu mai mult de 60 de angajați înalt calificați.

Standarde de calitate:

  • GMP (as medicinal product manufacturer)
  • HACCP for food-supplement production
  • EU Medicine Legislation
  • EU Food Supplement Directive
  • EU Medical Device Regulation

PRODUCȚIE, CERCETARE-DEZVOLTARE

Întregul proces de fabricare – de la achiziția materiilor la livrarea produsului finit – respectă cu strictețe toate prevederile GMP și/sau HAPPC (Hazard Analysis and Critical Control Points).

Produsele Béres sunt fabricate pe o suprafață curată de 6500 m2 la Szolnok, într-o fabrică aflată în proprietatea companiei.

În ultimele trei decenii, Béres Pharmaceuticals a investit peste 66 de milioane de euro în modernizări pentru a se asigura că produsele sale, fabricate într-o facilitate de ultimă generație, utilizând tehnologie de vârf, îndeplinesc cele mai înalte standarde.

Producția din 2020 a depășit 20 milioane de cutii, 800 milioane de comprimate și 212 mii de litri de Picătura Béres Drops.

Deținem o bază profesională de cercetare-dezvoltare unde lucrează profesioniști înalt calificați și experimentați.

Un grup de inovare dedicat (Centre of Excellence) asigură dezvoltarea și inovarea permanentă bazată pe cele mai noi date științifice și recomandări, observații primite de la consumatori.

Urmărim produsele noastre pe parcursul întregului ciclu de viață, iar în cazul medicamentelor și dispozitivelor de tehnică medicale respectăm prevederile GVP.