ȘTIRI

Béres printre marile afaceri de familie din lume

Family Business Network International (FBN-I), organizația care reunește marile afaceri de familie din lume, și-a organizat cea de-a 31-a Conferință Internațională Anuală, Global Summit, în 2022, pe care Ungaria a găzduit-o pentru prima dată. Aproximativ 300 de participanți au venit la întâlnire din 34 de țări ale lumii, de la India și Emiratele Arabe Unite până la America de Sud și de Nord, fiind proprietari și reprezentanți ai unor întreprinderi familiale multigeneraționale importante.

La programele evenimentului au participat și membrii familiei Béres, președintele Béres Pharmaceuticals, dr. József Béres, soția lui, Klára, și copiii lor, Melinda, Marcell și Merse.

Locul principal de desfășurare al evenimentului, care a avut loc între 28 septembrie și 1 octombrie, a fost Hotelul Marriott din Budapesta, unde liderii unor renumite întreprinderi familiale maghiare și internaționale, inclusiv familia Béres, au participat la prelegeri plenare, discuții în grupuri mici, studii de caz și ateliere comunitare. Seria de programe a fost completată de excursii de studii, vizite familiale și în fabrici.

La Erdőbénye, la podgoria Béres Vineyards and Winery, directorul executiv al cramei, Melinda Regéczy-Béres a primit prestigioasa companie, care, în cadrul unui tur „Wine of Kings – King of Wines”, a ascultat prezentarea lui Melinda despre podgorie, care sărbătorește anul acesta 20 de ani de existență, după care a gustat din comorile cramei, vinul, pălinca și șampania, într-o atmosferă bună și cu mare recunoștință.

Tur „Wine of Kings – King of Wines” la podgoria Béres Vineyards and Winery

În cadrul „Family Visit” din a doua zi a conferinței, membrii organizației au vizitat sediul Béres Pharmaceuticals din Budapesta, ascultând relatarea directorului de inovare și management de portofoliu al companiei noastre, Marcell Béres, despre familie și afacerile lor. Invitații s-au oprit și în laboratorul modern de dezvoltare din sediul nostru, sub îndrumarea profesională a colegilor noștri, și au vizitat muzeul nostru dedicat lui dr. József Béres sr., inventatorul Béres Drops, produs care celebrează 50 de ani de existență, avându-i ghizi pe Klára, Melinda și Merse.

Family Visit”  la sediul Béres Pharmaceuticals din Budapesta

Întâlnirile au fost caracterizate de schimburi ale deceniilor de experiență acumulate de generații, într-o atmosferă familiară și senină, iar toți cei interesați au putut dobândi cunoștințe utile.

Putem spune că atât prezentările ambelor companii ale noastre, Béres Pharmaceuticals și Béres Vineyards and Winery, cât și proprietarii acestora s-au bucurat de recunoaștere generală.

FOTOGRAFII: FBN-I GLOBAL SUMMIT, ARHIVA BÉRES
Postat:2022.10.06